RUKOVODILAC GRAĐEVINSKIM I PRETOVARNIM MAŠINAMA

Prekvalifikacija za rukovodioca građevinskim i pretovarnim mašinama je program školovanja, gdje polaznici kroz kvalitetnu i stručnu nastavu stiču znanja teoriska i praktična, na osnovu čega po završetku školovanja mogu zadovoljavati sve tržišne potrebete za zanimanjem na poziciji rukovodilac građevinskim i pretovarnim mašinama.

Rukovalac građevinskim mašinama, obavlja svoj posao prema pavilima struke i specifikacijama. Za obavljanje ovog posla je potrebno dosta strpljenja, znanja i preciznosti. Pri obavljanju posla, radi se na otvorenom, pretežno u sedećem položaju, pa je kandidat izložen i različitim uticajima vremenskih prilika.

 

Prekvalifikacija za rukovodilaca građevinskim i pretovanim mašinama može se odvijati i izvanrednim školovanjem i polaganjem i kao takva je u potpunosti prilagođena odraslima i njihovim obavezama.

Nakon završetka obrazovanja, polaznici mogu nastaviti svoje obrazovanje na četvrtom nivou prekvalifikacijom za drugo zanimanje po svom izboru. Cijena ispita određuje se za svakog pojedinca, jer ovisi o školi koju imate sada, a mora se izračunati prema potvrdama vašeg razreda (uzima se samo razlika u predmetima ako već imate srednju školu). To znači da će nam trebati samo uvid u vaše trenutne srednjoškolske svjedodžbe, tako da je postupak izračuna cijene vrlo jednostavan.