MONTER SUHE GRADNJE

Prekvalifikacija za monter suhe gradnje program je obrazovanja, gdje kroz kvalitetnu i stručnu nastavu polaznici stiču stručno-toerijska i praktična znanja iz oblasti građevinarstva, na osnovu čega po završetku školovanja mogu zadovoljiti sve tržišne potrebe za zanimanjem monter suhe gradnje.

Monter suhe gradnje relativno je novo zanimanje u našoj zemlji, a podaci pokazuju da čak 20% ukupne gradnje čine radovi na suhoj montaži. Radovi na internim radovima, za razliku od ostalih vrsta građevinskih aktivnosti, traju neprekidno tijekom cijele godine. Izrađena je od laganih materijala, a suha gradnja, osim zidova i spuštenih stropova, uključuje i neke druge radove i postupke poput suhih glazura za izravnavanje podova. Kaže se da je suha gradnja snaga gradnje dvadeset i prvog stoljeća.

 

Prekvalifikacija za monter suhe gradnje može se odvijati i izvanrednim školovanjem i polaganjem i kao takva je u potpunosti prilagođena odraslima i njihovim obavezama.

Nakon završetka obrazovanja, polaznici mogu nastaviti svoje obrazovanje na četvrtom nivou prekvalifikacijom za drugo zanimanje po svom izboru. Cijena ispita određuje se za svakog pojedinca, jer ovisi o školi koju imate sada, a mora se izračunati prema potvrdama vašeg razreda (uzima se samo razlika u predmetima ako već imate srednju školu). To znači da će nam trebati samo uvid u vaše trenutne srednjoškolske svjedodžbe, tako da je postupak izračuna cijene vrlo jednostavan.