PROFESIONALNI NJEGOVATELJ/ICA STARIH I IZNEMOGLIH LICA

Želite promijeniti posao?
Želite nova saznanja?

Mi ćemo Te pripremiti za
PROFESIONALNI NJEGOVATELJ/ICA STARIH I IZNEMOGLIH LICA 
i to sve po EU programu
certifikat + praksa + plaćanje na rate!

⚠️ ⚠️ UPIS JE U TOKU ⚠️ ⚠️

Stručno osposobljavanje traje 2 mjeseca (fond od 200 časova).
Praktični dio obavlja se u Domu za stara i iznemogla lica u vašem mjestu ili u neposrednoj blizini, teoretski u Centru EDUKA BH Tešanj i instruktivno-konsultativni-distance learing.
Prilikom obavljanja prakse svaki polaznik ima ličnog mentora.
Po okončanju školovanja polaznici dobivaju CERTIFIKAT O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI ZA ZANIMANJE NJEGOVATELJ/ICA STARIH I IZNEMOGLIH LICA, numerisan i ovjeren pečatom Centra EDUKA BH, pečatom suda Apostille. Certifikat se može upisati u e-radnu knjižicu, sa kojim se može zaposliti bez protekcije, dobiti posao i radna dozvola u zemljama EU.
Cijenjen je od strane poslodavaca, priznata od inspekcijskih organa, poželjan od mladih ljudi. Izdaje se na bosanskom i engleskom jeziku.

Cijena školarine iznosi 650,00KM i plaća se u tri mjesečne rate.

Upis je u toku i za sticanje trogodišnje i četverogodišnje stručne spreme iz medicinske i saobraćajne (vozač motornih vozila, saobraćajni tehničar, rukovalac građevinskih i pretovarnih mašina,.. ili druge struke).

Upis je u toku i za STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE za skoro 100 zanimanja (zidar, ložač centralnog grijanja, fasader, izolater, bibliotekar, masažer, monter suhe gradnje, sekretar/ica, knjigovođa,…)

☎️ Info i prijave:
Tešanj: 062/592-200 |  Brčko 062/933-771  |  Banja Luka 064/ 435-7748  |  Sarajevo 061/477-597  |  Tuzla 062/900-559  |Zenica 062/873-378

 

EDUKAcija je najmudrija investicija!

 


POPUNI OBRAZAC I IZVRŠI PRIJAVU

 

Vaše Ime i Prezime

Dostavite nam Vaš kontakt telefon na koji ćemo Vam se javiti

Odakle nam se javljate

Dostavite nam Vaš e-mail na koji ćemo Vam se javiti